Dental Clinic

Mixing and matching various materials, we have created a uniquely designed dental clinic.

This project is located in Germany.

Our main objective was to create a comfy space where people won't get bored in the waiting room. To make this possible we implemented different interesting solutions like the glass with its gradient effect.

Dental Clinic

The project was fully done in cold hues, so we also used wood to bring more warm vibes to this project and break the stereotypical coldness of the clinics.

Save Save

Log in or Sign up to add your feedback to this project

Dental Clinic
Mixing and matching various materials, we have created a uniquely designed dental clinic. This project is located in Germany. Our main objective was to create a comfy space where people won't get bored in the waiting room.
197
0
Published 22.12.2022
Send a complaint